Log Masuk

A- A A+
WARGA MAIPs

MAIPs STAFF MENU

Please click Log in button above to enter MAIPs staff menu section.

ORANG AWAM
PERKHIDMATAN
MUAT TURUN
faq eng contact eng feedback eng sitemap eng

 

 

Mohd. Nazim Dilantik CEO MAIPs Yang Baharu

/ Archive MAIPs / Khamis, 12 Januari 2017 11:28

KANGAR, 12 Jan 2017(KHAMIS)  - Pemangku Ketua Pegawai Eksekutif (CEO) Majlis Agama Islam dan Adat Istiadat Melayu Perlis (MAIPs), Mohd. Nazim Mohd. Noor hari ini dilantik secara rasmi memegang jawatan CEO MAIPs yang baharu.

Raja Muda Perlis, Tuanku Syed Faizuddin Putra Jamalullail berkenan menyampaikan surat pelantikan jawatan itu kepada Mohd. Nazim sebelum menyertai Program Kayuhan Basikal MAIPs Peduli Menjejaki dan Menyantuni Asnaf Kali Ke-4 2017, petang ini.

Program kayuhan itu bermula dan berakhir di surau Sekolah Menengah Kebangsaan (SMK) Syed Ahmad, Tambun Tulang dekat sini.

Tuanku Syed Faizuddin bertitah, mengucapkan tahniah kepada Mohd. Nazim dan berharap agar beliau dapat memberikan sumbangan yang optimum bagi memperkasakan lagi MAIPs.

Mohd. Nazim sebelum ini memegang jawatan Pemangku CEO MAIPs sejak September 2015 setelah penyandangnya, Abdul Malik Hussin bersara.

Dalam pada itu, Mohd. Nazim, 34, yang merupakan lulusan bidang Usuluddin dan Dakwah dari Universiti Al-Azhar, Kaherah, Mesir, berkata, beliau berharap dapat memberi perkhidmatan terbaik, telus dan berintegriti dalam meneruskan kecemerlangan agensi berkenaan meneraju pentadbiran hal ehwal Islam di negeri ini.

Sumber daripada Utusan Online

Please publish modules in offcanvas position.